Tik Tak baby’s kijkboek, een interactief boekje

Tik Tak; wie kent het bekende kinderprogramma niet? Nu is er een interactief baby’s kijkboek uitgebracht en wat je van Tik Tak baby’s kijkboek mag verwachten? Dat ga ik je vertellen!

Tik Tak baby's kijkboek

Baby’s kijkboek

Een boek voor baby’s; misschien denk je dat dat niet nodig is. Want wat moet een baby met een boek? Heel veel! Natuurlijk kan een baby nog lang niet lezen, maar dat is ook helemaal niet de insteek van dit geweldige boek. Het draait in dit interactieve baby kijkboek om het kijken en dus ervaren van dingen. Baby’s nemen zoveel informatie op door alleen maar te kijken en leren hier ook weer ontzettend veel van. Vandaar ook dit Tik Tak baby’s kijkboek.

Visueel

Grote en eenvoudige illustraties, dat is wat mij meteen opvalt. Ergens ook wel logisch. Een babyboek ga je niet vullen met heel veel elementen en details op één pagina. De wereld van Tik Tak komt heel mooi naar voren in dit boek.
Daarnaast zijn de kleuren heel kleurecht in de zin van dat ze herkenbaar zijn. Het spreekt kinderen aan en zorgt voor een heel vrolijk gevoel. Het zwart-wit met de felle kleuren erbij is een mooie mix in Tik Tak baby’s kijkboek.

Dit samen maakt het boek heel visueel en dus uitstekend voor baby’s. Hun visuele waarneming wordt zo optimaal gestimuleerd en kan het ontdekken beginnen!

Verrassing in dit interactieve baby’s kijkboek van Tik Tak

Ik ben verkocht; dit boekje is zo leuk! Van het huis gaan we naar de vis, door naar de trein en auto en om het af te sluiten zit er nog een verrassing in het boek; namelijk een dubbele pagina. Deze dubbele pagina bevat wanneer je deze naar beide kanten opslaat een spiegeltje. Want wat baby’s nog leuker vinden dan spelen met speelgoed of kijken naar dingen en mensen, is het kijken naar zichzelf. Wie is dat wezentje dat ze in hun ogen terugkijkt en dezelfde bewegingen maakt? Het blijft leuk!
Het spiegeltje is een leuke toevoeging aan het boek, hoewel de verrassing al wel weggegeven wordt op de voorkant van het boek. Dat maakt het niet minder leuk!

Dit interactieve baby’s kijkboek mag wat mij betreft zeker op de baby uitzet lijst. Ieder kind moet in mijn ogen al beginnen met het opbouwen van een boekenverzameling als het net geboren is (eigenlijk ervoor al!)
Boeken zijn een ontzettende meerwaarde in het leven van een kind. Met dit interactieve boek kan je met je baby lekker gaan ontdekken door alles te bekijken en met je dreumes kan je werken aan de ontwikkeling van de woordenschat door alles te benoemen. twee vliegen in één klap; dit boek mag niet ontbreken in je verzameling!

Welke ‘nieuwe’ moeder ga jij blij maken met dit toffe interactieve baby’s kijkboek of koop je hem toch lekker voor jezelf en je koter?

Specificaties Tik Tak baby’s kijkboek

Auteur en illustraties: Tik Tak | Uitgever: Ballon Media N.V. | november 2020 | 9789403220123 | 12 pagina’s | vanaf 2 jaar | Meer informatie vind je hier

footer5 Tik Tak baby's kijkboek
Chantal
Delen is enorm lief

Hoi ik ben Chantal, getrouwd en moeder van een prachtige dochter genaamd Nora. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en het lezen van een boek staat altijd standaard op het dagprogramma. Lezen is ook mijn ontspanning aan het einde van een lange dag. Samen met mijn gezin ben ik graag actief bezig en knutsel ik graag met mijn dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.