Ontdek het pad; volg de eenhoorn, een zoek- en vindboek

In volg de eenhoorn kom je op iedere bladzijde weer in een hele nieuwe wereld vol fantasie, prachtige tekeningen en vragen/opdrachten. Ben of ken jij een eenhoorn liefhebber? Dan is dit het boek voor jou.

Volg de eenhoorn

Volg de eenhoorn

Dit zoek- en vindboek is voor iedereen die houdt van eenhoorns. Iedere bladzijde bestaat uit een pad dat je kunt volgen met je vinger en samen met de eenhoorn ga je op reis door het boek. Onderweg kom je regenboog eenhoorns tegen, maar ook elfjes, draken, zeemeerminnen en nog veel meer. Volg jij de eenhoorn ook?

eenhoorns en zeemeerminnen

Eenhoorns op iedere bladzijde

Dit boek ademt eenhoorns en dat is logisch. Het boek heet niet voor niets volg de eenhoorn. Iedere bladzijde is een feestje en is met zorg en aandacht geschreven en geïllustreerd. Zoals ik eerder al aangaf is het een zoek- en vindboek. Met je vinger volg je het pad op iedere bladzijde en door middel van allerlei vragen ga je op zoek naar bepaalde dingen. Volg de eenhoorn en je komt van alles tegen!

Interactief en mooie illustraties

Het boek is interactief en dat trekt kinderen altijd aan. Geen lappen tekst maar vrolijke en mooie illustraties met vragen erbij die je samen met je kind goed kan beantwoorden. De ‘gaten’ in de bladzijdes zorgen mede voor de interactie en maken je nieuwsgierig naar de volgende bladzijde. Leuk om te lezen voor het slapen gaan.

Volg de eenhoorn

Eenhoorn cadeautip!

Volg de eenhoorn is wat mij betreft een echte cadeautip voor alle kinderen die van eenhoorns houden, omdat dit boek kinderen echt wat geeft om naar te kijken, iedere bladzijde weer. En er is nog een andere variant van dit leuke zoek- en vindboek is en wel voor de tractor liefhebbers; ontdek het pad, volg de tractor. Meer informatie vind je hier.

Specificaties Volg de eenhoorn

Volg de eenhoorn

Auteur: Georgie Taylor | Illustrator: Sam Meredith | Uitgeverij: Baeckens Books | 9789059248137 | oktober 2020|  10 pagina’s | | meer informatie vind je hier

Chantal
Delen is enorm lief

Hoi ik ben Chantal, getrouwd en moeder van een prachtige dochter genaamd Nora. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en het lezen van een boek staat altijd standaard op het dagprogramma. Lezen is ook mijn ontspanning aan het einde van een lange dag. Samen met mijn gezin ben ik graag actief bezig en knutsel ik graag met mijn dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.