Waar is de poep? Een poepgoed zoekboek!

Waar is de poep? Met zo’n titel, een regenboogdrol en heel veel andere kleur; is dit boek een echte eye-catcher. Het valt dan ook direct in het oog van mijn dochters. Het is een zoekboek en dat is erg geliefd hier. Tegelijk roepen de prenten leuke vragen op, en uiteraard de titel zorgt voor veel giechelende grapjes. Zoeken jullie mee?

poepgoed zoekboek waar is de poep

Waar is de poep?

Waar is de poep? Een groepje poepjes is doorgespoeld. Dit is de start van een groots en grappig avontuur over de hele wereld! De doorgespoelde poepjes komen op de meest leuke plekken terecht. Ideaal natuurlijk reizen door het riool. Zoek naar de zes dappere drollen op elke bladzijde. Een dagje naar het aquarium, het pretpark, regenwoud en dansen in de disco.. Er is heel veel te zien en te vinden!

Zes dappere drollen

Yes onze zes dappere drollen krijgen een identiteit. Want heb jij je wel eens afgevraagd wat er met je poep gebeurt? In dit boek kan je namelijk precies zien wat er met je poepjes gebeurd nadat je ze doorgespoeld hebt. De dappere drollen laten zich met de stroom meedrijven en zien wel waar ze terecht komen. Kun jij alle knappe keutels vinden, waar is de poep? Laten we eerst beginnen met het voorstellen ze.

Er is kleurrijke keutel Bling-Bling. Dit is de opvaller tussen de dappere drollen. Met mooie regenboog kleuren en glitters kan je hier niet om heen. Prinses is poepie-chic. Kijk maar eens hoe ze op haar porseleinen troon zit. Bolletje heeft een lekkere warme wollen muts op en een mooie ketting van maiskorrels. Elvis is uiteraard supercool. Met zijn kuif en hippe zonnebril laat hij zich alleen op de meest trendy toiletten zien. Duckie komt altijd bovendrijven door zijn mooie eenden opblaasband. En dan hebben we superpoep nog! Gewapend met cape en masker is dit de laatste dappere drol.

Zoeken maar

We spoelen de zes dappere drollen door en komen eerst in het aquarium terecht. Het is er lekker druk en zoeken start, waar is de poep? De volgende stop is een safari, gevolgd door de stad, disco en lekker aan zee. We spoelen aan op een vliegveld, regenwoud, zwembad en rollen door op een rollerdisco. Zo doen we nog een paar geweldige locaties aan en eindigen in het pretpark! Alle drollen gevonden? Dan staan er achterin de oplossingen per bladzijde en nog eens extra zoekdingen! Waar is de poep gaat dus nog even door.

Kleurrijk zoeken in waar is de poep?

Waar is de poep is een heerlijk boek. De illustraties zijn kleurrijk, uitdagend maar prima te doen voor mijn zesjarige dochter. Ze laat zich ook graag afleiden door de prenten en gebeurtenissen en daardoor maken we vaak onze eigen verhalen naast het zoeken. Dat maakt een goed zoekboek zo leuk. Naast het spelelement komen eigen verhalen tot stand! Perfect voor de ontwikkeling van de fantasie. Het zoekboek pakt ook zo makkelijk erbij en ze kiest soms echt bewust voor een zoekboek in plaats van haar tablet. Al met al dus een poepgoed zoekboek!

Specificaties Waar is de poep?

Illustrator: Dynamo Limited | Uitgever: Veltman | Januari 2020 | 9789048318193 | 38 pagina’s | Meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier bij Bol

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid milieubewust mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

poepgoed zoekboek waar is de poep
footer5
Selena
Delen is enorm lief

Ik ben een echte trotse boekennerd. De liefde voor verhalen was onderdeel van mijn opvoeding en deze passie geef ik nu weer door aan mijn twee dochters en kinderen op mijn werk. Lezen, voorlezen en boeken zijn een wereld waar ik graag in verdwaal. En tijdens mijn dwalingen zoek ik de woorden zodat ik het weer met jullie kan delen op StoerLeesVoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.