Wie liet die scheet? Een zoektocht naar de schuldige

Deze situatie heb je je vast weleens meegemaakt. Je staat met verschillende mensen in een kleine ruimte, en ineens stinkt het enorm. En je kunt dan alleen maar denken: wie liet die scheet?

wie liet die scheet

Wat een stank! Wie liet die scheet?

Ben jij een scheetjesdetective? Dan kun je in ‘Wie liet die scheet?’ op zoek naar de schuldige. Kun je op elke plaat van het zoekboek de scheetjesboef ontdekken? Zo kun je bijvoorbeeld meespeuren in de dierentuin, de bioscoop, de lift en de bibliotheek. En wat te denken van het museum, het vliegtuig, een restaurant of de supermarkt? Er zijn wel 15 verschillende zoekplaten, waarbij elke keer de vraag is: ‘Wie liet die scheet?’

Een knotsgek zoekboek

Dit zoekboek is anders dan andere zoekboeken die wij hier thuis in de kast hebben staan. Vaak moet je op zoek naar dezelfde persoon, zoals bijvoorbeeld bij de boeken van ‘Waar is Wally?’. Of je moet bepaalde voorwerpen opzoeken. In ‘wie liet die scheet?’ is degene die je moet zoeken elke keer anders. Dat maakt het zoeken in het begin best wel even wennen. Maar des te leuker als je de stinkerd hebt kunnen ontdekken!

wie liet die scheet

Over dingen die stinken

Als het maar over poep, pies of scheten gaat is het voor jonge kinderen meteen al heel leuk. En dat maakt ‘Wie liet die scheet?’ natuurlijk al meteen een succes bij jonge kinderen. Alleen al door het onderwerp willen ze het boek ontdekken. En het boek houdt niet op bij alleen maar scheten, maar het gaat over nog veel meer dingen die stinken. Zo kun je bijvoorbeeld stinkende stukken kaas, drollen en stinkdieren. Mensen met zweetvoeten en zweetoksels zijn ook van de partij. En als je dan eindelijk denkt dat je een scheet ziet, kan het ook zomaar ineens iemand zijn die op een fluit blaast, hoest of zingt. Dat maakt het zoeken nét even lastiger….

Specificaties Wie liet die scheet?

Auteur: Phyllis Hart | Uitgever: Baeckens/ TDM Publishing │ 9789059249370 │februari 2021│40 pagina’s│meer informatie vind je bij de lokale boekhandel of vind je hier

wie liet die scheet
Footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.