Het dikke boek vol liefde – een prachtig kartonboek

Een tijdje geleden heb ik ‘Het dikke bouwboek’ mogen reviewen. Nu viel ‘Het dikke boek vol liefde’ op de deurmat. Nou ja… het is zo’n dik boek dat het niet door de brievenbus past…. Maar het komt uit dezelfde serie en is weer net zo’n voltreffer voor jonge kinderen die van kartonboekjes houden. En voor iedereen die houdt van liefde. Love to love!

het dikke boek vol liefde

Zwijmelen met het dikke boek vol liefde

Dit boek is een ode aan liefde de hele wereld rond! In dit boek ga je op reis door het hele dierenrijk. Je ontdekt daarbij hoe liefde, familie en vriendschap deel uitmaken van al het leven op aarde.
Zo ga je langs de olifanten, otters, giraffen, panda’s en pinguïns. Je ziet hoe elk dier op zijn eigen manier uiting geeft aan het begrip liefde.  

Lieve tekeningen

De illustraties in dit boekje springen van de bladzijdes af. Ze spreken jonge kinderen enorm aan. Mijn eigen dochter is inmiddels 7, maar ook zij vind ‘Het dikke boek vol liefde’ super leuk, omdat de tekeningen zo lief zijn. Die dieren zien er heel schattig uit. Ik hoorde dan ook regelmatig: ‘Aahhhhh….’, wanneer ze verder ging naar de volgende bladzijde.
Wat dit kartonboek extra leuk maakt, is dat het echt een heel dik boek is (daarom heet het ook ‘het DIKKE boek vol liefde’. Het is niet een kartonboek wat je na een minuutje bladeren uit hebt. Er is veel te kijken en te ontdekken, omdat de flapjes op verschillende manieren open gaan. En op een groot aantal bladzijdes zit een uitsnede van een hartje, wat zorgt voor een leuk doorkijkje naar de volgende pagina.  

panda

Een tof boekje om cadeau te doen

Dit alles bij elkaar maakt ‘Het dikke boek vol liefde’ tot een prachtig, lief en aansprekend geheel. Een superleuk boek om cadeau te doen aan iemand van wie je houdt. Denk bijvoorbeeld aan je eigen kind voor zijn of haar verjaardag, maar ik vind het ook een perfect kraamcadeautje. Of een tof cadeau voor de meester of juf aan het einde van het schooljaar. Want ik weet zeker dat de kinderen in de klas hier ook heel veel plezier aan zullen beleven!   

Specificaties Het dikke boek vol liefde

Auteur: Christopher Franceschelli | Uitgever: TDM Publishing│ 9789059249820 │juli 2021│96 pagina’s│meer informatie vind je bij je lokale boekhandel, of klik hier

het dikke boek vol liefde
Footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.