Het grote boek voor kleine klussers – Met “echt” gereedschap

Haal je gereedschap tevoorschijn. Meet, draai, klop, zaag en tel tot vijf! Het leukste boek voor peuters met handige handjes is het grote boek voor kleine klussers met “echt” gereedschap”!

Het grote boek voor kleine klussers

het grote boek voor kleine klussers

De bladzijden van het Grote boek voor kleine klussers zijn lekker dik en kunnen wel een stootje hebben. Al gauw blijkt waarom: er zit gereedschap in verstopt. Je kunt het als een puzzelstuk uit het boek halen en het na gebruik weer op dezelfde plek opbergen.

hameren spijkers

Op elke dubbele bladzijde staat een ander stuk gereedschap met en bijpassende opdracht. In die opdracht wordt dan ook weer een getal van 1 tot en met 5 verwerkt, zodat je kindje spelenderwijs leert tellen. Mijn zoontje is nu bijna anderhalf en is nog iets te ruw in zijn motoriek om de opdrachten uit te voeren en – vrees ik – de onderdelen niet meteen kapot te maken, ook al is het stevig gemaakt. Dus ik zet het nog even hoog in zijn boekenkast. Maar het kind in mij heb ik er wél op los gelaten en ik kan je vertellen dat dit boek een veilige manier is om te (leren) klussen!

Het Grote boek voor kleine klussers bevat: een hamer, een zaag, een schroevendraaier, een meetlint, schroeven, moeren en spijkers, gemaakt van stevig karton.

Huis gekocht?

Nou ik weet zeker dat Delicia haar zoon niet kan wachten tot hij oud genoeg is om er met Grote boek voor kleine klussers aan de slag te gaan! Als extra aanvulling wil ik nog even een tip geven aan alle mensen die net een huis hebben gekocht, of midden in een verbouwing zitten, of misschien wel kinderen van echte klusjesmannen!

Dan zijn er nu al 3 boeken die ik jullie aan wil raden! Dit geweldige boek voor kleine klussers, het timmermannetje en de bijbel voor klussers. 

Geweldig toch als je kleine hard mee slaat op de hamer of aan de slag gaat met een zaag!

Zien = leren, Nadoen = leren , Proberen = leren! Geef je er wel een leuke echte mini gereedschapkist bij!?! Dat maakt het wel echt helemaal af natuurlijk.

Ik vind deze Bosch gereedschapskist echt helemaal geweldig!

Specificaties Grote boek voor kleine klussers

Uitgeverij:  Lannoo |  9789401449298 | 10 pagina’s | januari 2018 | meer informatie vind je hier

Delicia
Delen is enorm lief

Ik ben Delicia en van 2018 - 2021 zat ik met veel plezier in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schreef hier niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vond het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.