Hiep hiep hoera en ik ben creatief, een leuke cadeautip

Hoera ik ben jarig en daar horen twee leuke boeken bij. Hiep Hiep hoera en ik ben creatief passen wel bij deze blog. “Ik ben creatief”. Speciaal voor creatieve mama’s, of juist voor mama’s die denken dat ze niet creatief zijn. Er staan behoorlijk veel tips in en er wordt veel uitgelegd over creativiteit. Het ideale boek voor in je koffer of gewoon voor op dat kleine kamertje of voor in bad.

Hiep hiep hoera!

hiep hiep hoera

In dit super schattige prentenboekje hiep hiep hoera staan versjes, liedjes en verhaaltjes van de allergrootste kindervriendjes. Dikkie Dik, Nijntje, Kikker, Woezel & Pip en nog meer. Elk versje, liedje en verhaaltje gaat over die ene dag in het jaar. Je verjaardag! En doordat er op het voorblad een van…. en voor… is opgenomen is het ook een ideaal boekje om cadeau te doen!

fijn feestje met dikkie dik

Werk je met kleine kinderen? Ben je een gastouder werk je op een Kinderdagverblijf of peuterspeelzaal? Misschien ben je wel net als ik juf in een kleuterklas dan is dit echt een boekje om te hebben want zo kun je allemaal verschillende verhaaltjes voorlezen. En misschien kun jij mij dan vertellen hoe je het liedje van kikker hoort te zingen want wij komen er niet uit. Wel erg veel erom gelachen met de kindjes haha.

Hiep hiep hoera meer informatie vind je hier | Uitgever: Leopold | 9789025874438 | mei 2018 | 32 pagina’s

Ik ben creatief

ik ben creatief  hiep hiep hoera

Hiep hiep hoera Ik ben creatief was wat ik dacht toen ik het persbericht binnen kreeg van dit heerlijke boek van Harriet Griffey. In dit boek leert iedereen hoe je creatiever kan zijn. Het is echt niet alleen voor al creatieve mensen, mar juist ook voor mensen die denken dat ze niet creatief zijn.

ik ben creatief

Want weet je eigenlijk is iedereen wel creatief! Het gaat echt niet alleen om knutselen, verven en schilderen. Het gaat om zoveel meer! Een ding staat vast!  Iedereen heeft voordelen van een creatiever leven.

Van het loslaten van je vooroordelen tot gedachteloos tekenen tijdens een telefoongesprek: het zijn voorbeelden van een creatievere manier van leven.

Creatieve processen

In dit boek leren we hiep hiep hoera alles over creatieve processen, waar vind je inspiratie, doorzettingsvermogen, samenwerking en nog veel meer. Er is zelfs een quiz opgenomen in het boek. En ondanks dat iedereen altijd tegen mij zegt dat ik Mega Creatief ben valt dat nog best wel mee want ik ik scoor vooral B. Al is dat bijna evenveel als A in de quiz.

Je spreekt je creativiteit al regelmatig aan, maar er zit nog meer in je. Je bent flexibel genoeg om een creatief idee uit te werken en er echt iets mee te doen. Op dit moment speelt het misschien nog geen rol, maar probeer je creativiteit verder te ontwikkelen in je werk of je privéleven.

In het boek staan er ook heel veel leuke quotes die je bijna zou uitknippen en overal op zou hangen.

Ideeën zijn net konijnen. Je neemt er een paar, leert ermee om te gaan en al snel heb je er een stuk of tien.

Deze laatste klinkt als mijn ADHD hoofd. De auteur geeft je in dit boek praktische tips hoe je creatiever kunt denken, werken en leven. Ze laat zien wat de voordelen zijn van een creatiever leven. Een ideaal boekje om hiep hiep hoera cadeau te doen aan iedereen die creatief wil zijn!

Ik ben creatief Meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel | Auteur: Harriet Griffey | Uitgever: Altamira | 9789401303736 | april 2018 |143 pagina’s

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.