Mijn eerste Kikker boek – Max Velthuijs, een kennismaking

Kikker; de groene vriend van ieder kind. In dit schattige verhaal maak je kennis met Kikker en zijn vriendjes; lees je mee in Mijn eerste Kikker boek?

mijn eerste Kikker boek

Mijn eerste Kikker boek

Hallo Kikker, wat kan je hoog springen. En hallo Eend, wat kan je goed bloemen plukken. Iedereen kan iets goed en dat komt in dit boekje heel mooi naar voren. Iedere pagina in mijn eerste Kikker boek is een feestje om naar te kijken!
Stap in de wereld van Kikker. Want Kikker is nooit alleen; hij heeft een aantal vrienden die in veel verhalen met hem mee op avontuur gaan. Ken jij ze allemaal?

Springen, boekje, vis

Ik krijg niet eens echt de mogelijkheid om mijn eerste Kikker boek te bekijken; mijn dochter heeft hem zo uit mijn handen gegrist. Ze begint meteen te bladeren en ziet van alles wat nu in haar belevingswereld zit. Kikker is aan het springen en meteen begint zij uit enthousiasme ook te springen. Daarna ziet ze Haas een boekje lezen en roept ze boekje lezen! En wanneer ze bij de bladzijde met Rat aankomt roept ze wel drie keer achter elkaar vis. Vissen zijn dieren die echt in haar kleine hartje zitten. Haar vader en opa zijn fanatieke vissers, wij hebben in hus een aquarium met garnalen (in haar ogen vissen) en opa heeft een vijver met grote vissen in de tuin. Hoezo een liefde voor vissen?!

Kikker zoals we hem kennen

Zoals we van Max Velthuijs kennen, is Kikker zoals Kikker moet zijn. De illustraties zijn prachtig, kenmerkend en duidelijk.
Dit mijn eerste Kikker boek voor de allerkleinsten is dan ook perfect. Het is gemaakt van super stevig karton en heeft niet de standaard vorm van een vierkant zoals de meeste boeken vaak hebben. De hoeken zijn mooi afgerond en de ogen van Kikker aan de bovenkant van het boek steken er mooi bovenuit. Al met al een super boek om je kleine avonturier kennis te laten maken met onze groene vriend!

Specificaties mijn eerste Kikker boek

Auteur en illustraties: Max Velthuijs | Uitgever: Leopold | november 2020 | 9789025880491 | 16 pagina’s | 2 – 4 jaar | Meer informatie vind je hier

footer5 mijn eerste Kikker boekChantal
Delen is enorm lief

Hoi ik ben Chantal, getrouwd en moeder van een prachtige dochter genaamd Nora. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en het lezen van een boek staat altijd standaard op het dagprogramma. Lezen is ook mijn ontspanning aan het einde van een lange dag. Samen met mijn gezin ben ik graag actief bezig en knutsel ik graag met mijn dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.