Reuze Zoekboek – Marc-Étienne Pientre, een buitenaards avontuur

“Een buitenaards REUSACHTIG zoekboek op 7 knotsgekke planeten.” staat er op de achterkant van dit boek. En reusachtig is hij. Nog nooit hebben wij zo’n groot boek gehad. Dit wordt reusachtig zoeken in he Reuze Zoekboek!

Reuze Zoekboek

Groot, groter, grootst

Je hebt grote boeken, maar dit Reuze Zoekboek is echt heel groot. Joshua verdwijnt er gewoon achter. Met zijn dik 40 centimeter hoog en 28 centimeter breed is dit echt wel het grootste boek ooit. Je hebt grote boeken, maar dit boek…. Joshua vindt hem helemaal geweldig en gaat gelijk op de bank zitten. “Er is hier zoveel te zien, mama!”

Ruimteverkenners op 7 planeten

De kleine robot M1-ch3L van Gus en Lina is verdwenen tijdens een missie. Ons doel is om hem te vinden. Op welke van de 7 planeten in dit Reuze Zoekboek is de robot te vinden? Naast deze missie is het ook de bedoeling dat je op elke planeet opdrachten vervuld. Zo heeft elke pagina 10 wezentjes die je moet vinden en is er een speciale missie. En natuurlijk is het de bedoeling dat je Gus, Lina, Marvin, Ralph en hun ruimteschip vindt. Laat de missie maar beginnen.

Reuze Zoekboek

Een lekker stevig boek

Naast dat dit boek groot is, is die ook redelijk aan de zware kant. Dat komt omdat hij van stevig karton is gemaakt. En daar houden we hier thuis van. De pagina’s zullen daardoor niet snel scheuren of dubbel vouwen. Met onze manier van zoeken wel erg handig. Degene die als eerste wat vindt heeft gewonnen, dus we zijn behoorlijk fanatiek. Dit boek kan tegen een stootje en daardoor ook tegen onze handen die hard aanwijzen waar we het zien.

zoeken maar

Elke bladzijde is anders

Het leuke van dit Reuze zoekboek is dat elke planeet (pagina) anders is. Het is helemaal ingericht op de naam van de planeet. Zo heb je planeet “Snakbar” (ja echt zo schrijf je het) en zie je op de pagina hamburgers, ijsjes, pizza en anders snacks rondlopen. Super grappig natuurlijk. Onze favoriete planeet is Planeet Qwispel met de hondjes, katjes en natuurlijk de drollen die je moet vinden. Zodra die pagina open word gedaan, weet ik al dat we enorm gaan lachen.

Reuze Zoekboek op 7 knotsgekke planeten

Reuze Zoekboek – Reuze plezier

Als echte zoekboek deskundige, want dat zijn we inmiddels, mogen we zeggen dat deze ook hoog scoort. Het is een fijn boek die lekker vastpakt. Het is mooi gemaakt en er is veel te zoeken. Alle opdrachten vervuld? Stuur ons gerust een berichtje, want Joshua heeft nog veel meer missies verzonnen!

Enthousiast geworden?

Specificaties Reuze zoekboek

Auteur: Marc-Étienne Peintre | uitgeverij: Van Halewyck | 9789463830713 | 22 pagina’s | meer weten? klik hier of bezoek je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Reuze Zoekboek
Footer5
Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.