Bobbi en de voertuigen, een geluidenboek

Pep pep, toet toet! Vroemmm vroemmm! Bobbi neemt zijn lezertjes mee op reis in Bobbi en de voertuigen. Kinderen kunnen met dit geluidenboek ontdekken wat er allemaal op de weg te zien is én welke geluiden de voertuigen maken.

Bobbi en de voertuigen

De vriendjes van Bobbi gaan mee in de voertuigen

Het vrolijke beertje Bobbi neemt zijn knuffelvriendjes, allemaal diertjes, graag overal mee naar toe, van de dierentuin tot het zwembad, of logeren bij opa en oma, dus ook op reis in de voertuigen. Ollie is Bobbi’s grote vriend en kan heel goed bellenblazen! Ollie mag overal mee naartoe, maar is wel een keertje kwijtgeraakt… Giraf is een goed hulpje en houdt onder andere van kleurkrijtjes. Muis is gek op verkleden. Eend houdt van feesten en in plassen stampen! Stip heet stip omdat ze stippen heeft, maar stiekem ook omdat Bobbi lieveheersbeestje een moeilijk woord vindt. Joupy is Bobbi’s knuffelzeehond. Hij kan zich goed verstoppen.

Welke voertuigen ontdek je met Bobbi?

Op de voorkant van Bobbi en de voertuigen zien we al wat er allemaal te zien is. Als eerste zien we een helikopter. Bij de propellor zit het knopje waarmee je het geluid erbij hoort. Bobbi stapt in, samen met Ollie, Giraf en Stip, ze worden uitgezwaaid door Eend. Daarna gaat Bobbi met Ollie mee in de racewagen. Ook dit geluid klinkt alsof we er zelf ook in zitten! Dan gaat Bobbi een stukje fietsen met mama. Muis, Eendje en Joupy mogen met mama mee en Stip zit in het mandje van Bobbi. Tring tring! Op de boerderij zwaait Bobbi vanaf zijn speelgoedtractor naar de échte tractor van de boer. En moet je horen wat een geluid die maakt zeg! Last but zeker not least komt daar de brandweerwagen met een luide sirene. Bobbi bestuurt alle voertuigen als de beste!

Bobbi en de voertuigen

Succesvol beertje

Het door Monica Maas ontworpen beertje Bobbi is bijzonder succesvol. De serie voor jonge kinderen bestaat op dit moment met Bobbi en de voertuigen uit 40 titels en werd door Uitgeverij Kluitman op de markt gebracht. Tot nu toe zijn er al ruim twee miljoen Bobbi-boeken verkocht!

Specificaties ‘Bobbi en de voertuigen’

Auteur: Monica Maas | Uitgever: Kluitman | Geluidenboek | 9789020684933 | november 2020 | 10 pagina’s | Meer informatie vind je hier

footer5
Delicia
Delen is enorm lief

Ik ben Delicia en van 2018 - 2021 zat ik met veel plezier in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schreef hier niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vond het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.