Mijn grote kijkboek met dieren – een mooi en interactief flapjesboek

In Mijn grote Kijkboek met Dieren zien we maar liefst 200 mooie foto’s van heel veel dieren. En we vinden ook nog eens 60 flapjes om achter te kijken. Met veel informatie zodat we van alles kunnen leren over de bijzondere dierenwereld. Zoveel flapjes hebben we eigenlijk nog nooit gezien in een boek! Dus bereid je voor op veel kijk- en leesplezier. Welke dieren hebben een bijzondere vacht? Wie rent, vliegt of kruipt rond? En waar slapen de dieren eigenlijk? Leer alles over dieren in dit grote kijkboek. Leuk en leerzaam voor kinderen vanaf 2 jaar.

hoofd

Van babydieren tot dierengeluiden

Alle jonge kinderen worden blij van dierenboeken. Het zijn ook vaak de eerste geluiden die ze kunnen nadoen. Boe zegt de koe en waf zegt de hond! In dit grote kijkboek met dieren kunnen we leren over allerlei dierengeluiden. Kijk maar achter de flapjes wie er bèèè of woeeee zegt. En probeer dan de geluiden samen maar eens na te doen.

Maar er is nog heel veel meer. Bijvoorbeeld een bladzijde met allerlei babydieren, maar ook de verschillende woonplekken en pootafdrukken van dieren. Hoe ziet de pootafdrukken van een kat er bijvoorbeeld uit? En sommige dieren hebben ook een bijzonder kenmerk. Welk dier heeft bijvoorbeeld tentakels? Een heel leerzaam boek dus! Voor kinderen vanaf 2 jaar hartstikke leuk om de dierenwereld te ontdekken.

Een interactief kijkboek

Het leuke van dit kijkboek met dieren is natuurlijk dat het heel interactief is. Op een speelse manier kunnen kinderen van alles ontdekken. En het is echt een dik boek om lekker lang over te doen. Zeker als je alle 60 flapjes wilt ontdekken! Het zijn stevige kartonnen bladzijden, en dat is natuurlijk wel fijn omdat we willen dat dit boek lang meegaat.

De foto’s en afbeeldingen zijn heel kleurrijk. Bijvoorbeeld op de bladzijde met de mooie kostuums. We kijken onze ogen uit, van de luipaardvacht tot de verenpracht van de papegaai. En ook nog eens een goede manier om de kleuren te leren!

Op alle bladzijde staat steeds een vraag of raadseltje. Welke van deze dieren draagt een baby in een buidel? Of weet jij welke dieren eieren leggen?

Mijn grote kijkboek met dieren is een veelzijdig, leerzaam en speels dierenboek dus! Om keer op keer te bekijken met jouw peuter of kleuter.

Mijn grote kijkboek met dieren

Specificaties Mijn grote kijkboek met dieren

Uitgeverij: Baeckens | 9789059249318 | november 2021 | 20 pagina’s | Meer informatie vraag je bij de lokale boekhandel, of vind je hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer5
Lianne
Delen is enorm lief

Ik ben Lianne, 40 jaar oud en moeder van drie hele lieve jongens. Opgeleid als orthopedagoog en geïnteresseerd in alles rondom opvoeding en ontwikkeling. Hoe kun je als ouder mindful te werk gaan, hoe zorg je voor jezelf en hoe hou je het een beetje leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.