Tot aan de sterren en daar voorbij – een lief prentenboek

Hoe zeg je dat je van iemand houdt? Natuurlijk kun je dat heel simpel zeggen, maar als je wil omschrijven hoe groot je liefde is, dan is ‘Tot aan de sterren en daar voorbij’ het perfecte boek.

kaft

Hoe groot kan liefde zijn? Tot aan de sterren en daar voorbij!

Ik hou van je tot aan de sterren die glinsteren in de nacht.
Net zoals zij helder stralen, schijnt mijn liefde mooi en zacht.

Vertellen hoeveel je om iemand geeft kan op vele manieren. ‘Tot aan de sterren en daar voorbij’ is de perfecte manier om ‘ik hou van je’ tegen iemand te zeggen. Dit boek is een prachtig cadeautje voor iemand waar je heel veel om geeft!

Een prachtig cadeauboek

Het eerste wat ik dacht toen ik ‘Tot aan de sterren en daar voorbij’ gelezen had, was dat dit wel echt een prachtig boek is om aan iemand cadeau te geven. Iemand om wie je heel veel houdt, of iemand die om één of andere reden heel bijzonder voor je is. Ik denk meteen aan je eigen kinderen of partner, of een bijzondere vriend of vriendin. Maar ook zou dit een geweldig boek zijn voor opa’s en oma’s om aan hun kleinkinderen te geven. Zeker als je hier voorin een persoonlijke boodschap schrijft, is dit een boek om de rest van je leven te bewaren.

cadeauboek

Opvallende vormgeving

Wat een plaatje is dit boek! De vormgeving in ‘Tot aan de sterren en daar voorbij’ is echt prachtig. De tekeningen zijn eigenlijk maar in 3 kleuren uitgevoerd: blauw, oranje en zilver. Vooral de zilveren kleur is echt heel opvallend en springt meteen in het oog. De tekeningen zijn pagina vullend en gewoon ontzettend lief. De tekst is kort en eenvoudig, maar daardoor juist heel treffend. Ik vind dit boek echt een aanrader en perfect cadeautje!

Specificaties ‘Tot aan de sterren en daar voorbij’

Auteur: Becky Davies | Illustraties: Dana Brown | Uitgever: Veltman | 9789048319756 | september 2021 | 32 pagina’s | meer informatie bij je lokale boekhandel, of klik hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos dieren emoties familie fantasie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor interactief jezelf zijn klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful moord mysterie natuur oorlog opgroeien pesten prentenboek reizen roman samen school spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel voorleesboek vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly, getrouwd en moeder van twee dochters van 6 en 8 jaar. Ik werk 3 dagen per week als kleuterjuf. Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Natuurlijk ben ik als juf gek op kinderboeken. Als gezin doen we het liefst zoveel mogelijk leuke dingen met elkaar: spelletjes, knutselen, uitstapjes en weekendjes weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.