Anna Kadabra De Club van de Volle maan – superleuk!

Ik heb weer een superleuke nieuwe serie ontdekt voor jonge kinderen. Anna Kadabra De Club van de Volle Maan is het eerste deel uit deze serie, en dit boek leest heerlijk vlot. Eenmaal gelezen, wil je al meteen meer!

Anna Kadabra de club van de volle maan

Hocus pocus in Vollemaanstad: Anna Kadabra De Club van de Volle Maan

Kun je een geheim bewaren? Ik ben een heks! – Anna Kadabra

Anna Groen wil niet verhuizen. Helaas denken haar ouders daar anders over. Ze slepen haar mee naar Maanstad, een saai en klein oud stadje. Maar niets is wat het lijkt. In Maanstad komen magische krachten tot leven. Ook bij Anna zelf. Al snel wordt ze Anna Kadabra genoemd door haar nieuwe vrienden, die allemaal bij de Club van de Volle Maan horen. Maar bij een club horen regels. En voor een beginnende, stuntelende heks en haar magische kat is het behoorlijk lastig je daaraan te houden. Zeker als Anna ontdekt dat er een stel heksenjagers achter de Club van de Volle Maan aanzit…

personages

De start van een serie

Anna Kadabra de Club van de Volle Maan is het eerste deel van een nieuwe serie. Een magische serie, speciaal geschikt voor jonge lezers vanaf 7 jaar. Deze boeken gaan over Anna Kadabra en haar vrienden van de Club van de Volle Maan. Zij hebben allemaal toverkrachten, en moeten hun woonplaats Maanstad verdedigen tegen de Heksenjagers die een einde willen maken aan alle magie. Samen met hun toverdieren moeten ze elk deel een ander probleem oplossen. Gelukkig worden ze geholpen door hun juf, die ze leert om drankjes te brouwen en toverspreuken te gebruiken. Zo worden ze steeds betere heksen en tovenaars!

Deze serie is een groot succes in Spanje. Daar zijn al meerdere delen verschenen. En ook hier in Nederland zullen er meerdere delen van deze serie gaan verschijnen. Na ‘Anna Kadabra de Club van de Volle Maan’ komen er in ieder geval nog 3 delen uit. En daar heb ik al ontzettend veel zin in!

Een superleuk boek!

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik ontzettend enthousiast ben over Anna Kadabra de club van de volle maan! Wat een verrassende, leuke, nieuwe serie. Vaak zie je dat boeken voor jonge lezers qua verhaal niet heel interessant zijn, maar dat is bij dit boek wel anders. Het verhaal heeft ontzettend veel vaart door de vlotte schrijfstijl en korte zinnen en hoofdstukken. De hoofdpersoon Anna Kadabra is heerlijk humoristisch. Ze heeft droge humor en is soms zelfs wat sarcastisch. Ik vind dat geweldig in kinderboeken. Door al deze zaken leest het boek als een trein, zelfs voor de jongere lezers. Maar ook voor oudere lezers is dit boek zeker nog heel erg leuk.

En op de tekeningen van Anna Kadabra de club van de volle maan, ben ik gewoon een beetje verliefd! Wauw, zo kleurrijk en qua stijl ook echt anders dan je in andere boeken ziet. Het boek is volledig uitgevoerd in full colour, waardoor je echt het idee hebt dat je een cadeautje in handen hebt. En dan krijg je er ook nog eens een echt cadeautje bij: leuke Anna Kadabra kniekousen! Voor mij kan deze nieuwe serie dus niet meer stuk, en ik kijk nu al uit naar het volgende deel!

Specificaties ‘Anna Kadabra De Club van de Volle Maan’

Auteur: Pedro Mañas | Illustraties: David Sierra Listón | Vertaling: Carla Zijlemaker | Uitgeverij: Witte Leeuw | 9789493236561 | Februari 2023 | 128 pagina’s | Meer informatie bij je lokale boekhandel, of via bol.com

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer 8 met bol verwijzing
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.