Herfst met Fien en Milo, een boek van Pauline Oud

Regen en Zonneschijn het wisselt de afgelopen dagen enorm af in ons mooie Nederland. Elke dag is het weer een verrassing wat moet ik nu aan doen naar buiten? Laarzen, teenslippers of gympen? Een vest, een dunne zomerjas of een winterjas? ( Ja echt ik heb al kinderen met winterjassen gezien!! ) Herfst met Fien en Milo is het nieuwe prentenboek van Pauline Oud en ook zij moeten naar buiten kijken om te zien wat ze aan moeten doen voor kleren. 

Herfst met Fien en Milo

herfst met fien en milo

In de Herfst met Fien en Milo is een leuk klein prentenboek met de bekende afgeronde hoeken en leesformaat van de boeken van uitgeverij Clavis. Met zijn treintje en 3 wagonnetjes geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden.

Fien en Milo willen kastantjes en dennenappels gaan zoeken in het bos. Omdat het regent trekken ze hun laarsjes en regenjas aan. Milo springt fijn in de plassen!

Veranderingen in de herfst met Fien en Milo

herfst met fien en milo

We zien de verrassingen in de herfst. De blaadjes vallen van de bomen, en de appels en peren vallen ook uit de boom. Fien en Milo rapen er een paar op en stoppen ze in hun kar.

In de herfst zien we ook goed waar de dieren wonen. De Egel onder de bladeren, de regenworm onder de grond, de slak in zijn huisje op zijn rug. Er leven nog meer dieren in het bos. Uil, eekhoorntjes, spinnen en vogels.

Er zijn nog meer veranderingen in de natuur. Fien en Milo ontdekken beukennootjes en dennenappels en kastanjes en prachtige paddenstoelen!

Herfstschatten verzamelen

in het bos met fien en milo

Heel veel schatten van de herfst gaan met Fien en Milo mee naar huis. Fien heeft een klein mandje met mooie herfstblaadjes, een appel en een peer, kastanjes, dennenappel, beukennootjes en eikels. Ze gaat een mooi herfststukje maken! Maar waar is Milo nu toch?

Milo heeft een beetje meer mee genomen uit het bos… maar wat? Koop het boek maar dan kun je het zien!

stickers pauline oud
s

Je krijgt er een leuk vel met stickers van verschillende avonturen van Fien en Milo bij!

Specificaties

Uitgeverij:  Clavis | Auteur:  Pauline Oud | 9789044833843 | 26 pagina’s | augustus 2018 | meer informatie vind je hier

Woordkaarten Herfst met Fien en Milo

Pauline Oud heeft speciaal voor dit boek leuke woordkaarten gemaakt.

De digitale set woordkaarten bij het prentenboek Herfst met Fien en Milo bestaat uit 36 woordkaarten rondom het thema, plus spel en werk-tips met de woordkaarten. Voor slechts €4,95 inclusief wat papier, inkt en lamineerspullen kun je thema herfst nog leuker aankleden!

ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.