Het grote muziekboek van Lotta, een muzikale wereld van Diana Put

Een lekker dik boek voor muzikale kuikentjes. Lotta neemt je mee in haar muzikale wereld vol met liedjes, verhaaltjes, knutsel- en zoekopdrachten. Met het grote muziekboek van Lotta ga jij je muzikaal niet vervelen!

het grote muziekboek van Lotta

Lotta en haar vrienden

Op de eerste bladzijde van het grote muziekboek van Lotta maak je kennis met Lotta en haar vrienden. Je leert er gelijk een gedichtje met bewegingen! Dat begint al goed. Het boek is verdeeld over vier thema’s. Het eerste thema is vrienden. Daar maken we kennis met Lotta en haar vrienden. Samen beleven ze leuke avonturen en jij mag mee doen. Je vindt er niet alleen super leuke liedjes, maar tussendoor moet je haar vrienden zoeken. Er zijn mooie voorleesverhalen en er is een doolhof. Ook leer je een gitaar maken én op verschillende manieren een gitaarsolo te spelen.

Meer dan een liedjesboek

Zoals je al kon lezen is het grote muziekboek van Lotta meer dan alleen een liedjesboek. En juist door die variatie is dit een heerlijk boek om thuis te hebben of in de klas. Zoek je een leuk liedje? Pak dit boek! Wil je een kort verhaal voorlezen? Pak dit boek. Op zoek naar iets om te knutselen? Pak dit boek! Wil je opdrachtjes doen? Je raadt het vast al….. Pak dit boek! Je kan er zoveel mee en hij is lekker dik! Leuke thema’s gevuld met heel veel leuke dingen!

Tekeningen die gezien mogen worden in het grote muziekboek van Lotta

Bij een boek voor kinderen vind ik de illustraties erg belangrijk. Is het aantrekkelijk getekend? Spreken de kleuren aan? Niet elk boek weet goed hoe je dit goed moet weergeven. Maar het grote muziekboek van Lotta zit vol mooie tekeningen. Ik kan goed aan mijn kinderen zien of ze de tekeningen leuk vinden. Wanneer de tekeningen aanspreken stellen ze tijdens het voorlezen vragen of kunnen ze uren naar een bladzijde turen. Spreekt het ze minder aan dan luisteren ze wel naar het verhaal, maar zijn ze bezig met iets anders. Met dit boek zitten mijn kinderen bijna op schoot. De tekeningen van het grote muziekboek van Lotta vinden ze geweldig. Goed gedaan, Rick de Wulf

Een mooi cadeau voor de leerkracht

Als leerkracht kan ik zeggen dat ik erg blij ben met het grote muziekboek van Lotta in mijn klas. Zeker voor onderbouwleerkrachten een aanrader. Ben je op zoek naar een leuk cadeau om te geven aan het einde van het jaar? Dan is het grote muziekboek van Lotta geweldig om te geven! Ik weet zeker dat de leerkracht van jouw kind hier heel blij mee gaat zijn.

Specificaties het grote muziekboek van Lotta

Auteur: Diane Put | Illustrator: Rik de Wulf |Uitgever: Clavis | 9789044840391 | December 2020 | 114 pagina’s | Meer informatie vind je hier

footer5
Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.