Oeps, Kikker! – Max Velthuijs, een flapjes boek voor nieuwsgierige kinderen

Wie kent Kikker nou niet? Dat groene beestje dat met zijn vriendjes van alles mee maakt. Oeps, Kikker het flapjesboek is geweldig voor nieuwsgierige kinderen die graag dingen willen ontdekken. Plezier verzekerd.

Oeps, Kikker

Kikker wil graag spelen

Dit boekje gaat over Kikker die graag wil spelen met zijn vriendjes. Maar helaas, voor kikker, zijn al zijn vrienden bezig. Kikker wil heel graag mee helpen. Maar of dat nou altijd zo handig is? Gelukkig kunnen zijn vrienden er wel om lachen. Kikker heeft namelijk de beste vrienden die er bestaan!

Wat zit er achter het flapje?

Oeps, Kikker

Op elke bladzijde zit een flapje waar je achter kan kijken. Na het lezen van het stukje tekst maak je het flapje open om te kijken wat er nu weer mis gaat. Isabel is ontzettend nieuwsgierig en maakt het liefst het flapje open zodra ze hem ziet. Haha. Dat is nou net niet de bedoeling. Gelukkig kan ze haar nieuwsgierigheid bedwingen en mag ik het stukje tekst eerst voorlezen voordat ze het flapje opent. Oeps, Kikker is voor haar het sein om het flapje te openen. Elke keer moet ze er hard om lachen. Op de laatste bladzijde zijn er wel twee flapjes! Welke moet er nu als eerste open worden gemaakt? Gelukkig kiest ze de goede volgorde. Wat een heerlijk boek.

Kikker wil spelen

Kartonboekje voor jonge kinderen

Dit boekje is van karton en vooral voor jonge kinderen is dit erg fijn. Het is moeilijk om te buigen en als er iets van water (of spuug door het sabbelen) op komt is dat niet erg. Daarom ben ik altijd blij met die boekjes van karton. En ook de flapjes zijn van karton en daardoor net even wat steviger. Zo scheuren ze niet heel snel af. Fijn!

Fan van Kikker

Wij zijn hier fan van Kikker. Niet alleen van zijn boekjes, maar ook van de serie die op tv te zien was. Kikker maakt zoveel dingen mee. Mijn kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom krijgt ook dit boekje een mooie plekje in onze boekenkast!

Je besteld Oeps, Kikker hier:

Specificaties

Oeps, Kikker flapjesboek Max Velthuijs

Auteur: Max Velthuijs | uitgeverij: Leopold| 9789025879549 | 16 pagina’s | meer weten? klik hier

Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.