Hallo hallo wie brult daar zo? Een Harmen van Straaten

Yes, een nieuw boek van Harmen van Straaten! ‘Hallo, hallo, wie brult daar zo?’ gaat zeker weten weer een succes worden bij vele peuters en kleuters!

kaft

Wie hoor ik daar? Hallo, hallo, wie brult daar zo?

Kleintje Beer houdt zijn pootjes voor zijn oren! Wat een herrie! ‘Hallo, hallo, wie brult daar zo?’
Is het Leeuw? Is het Aap? Of is het Beer? Is het…
Alle dieren laten hun mooiste en stoerste brul horen, maar het lijkt toch niet op de herrie die Kleintje Beer eerst hoorde. Uiteindelijk komen ze erachter wie de herrie maakt; het is de baby!
‘Hallo, hallooo… Brullen doe je ZO!!!’

Een grappig boek op rijm

‘Hallo, hallo, wie brult daar zo?’ is een heel grappig boek. Het is geschreven op rijm, en leest daardoor erg vlot voor.
Voor kinderen is het boek geweldig, omdat er telkens sprake is van een stuk herhaling. De zin ‘Hallo, hallo, wie brult daar zo?’ kunnen ze op het eind van het boek waarschijnlijk moeiteloos opzeggen. En elke keer komt er weer een ander dier om de hoek kijken.
Daarnaast is het boek ook heel grappig. Je kunt hierbij echt uitpakken met voorlezen, door de dieren leuke stemmetjes te geven én lekker hard te brullen.  

hallo, hallo, wie brult daar zo

Een boek van Harmen van Straaten

Elke keer als er weer een boek van Harmen van Straaten verschijnt, wil ik deze graag lezen! Zijn boeken zijn eigenlijk elke keer voltreffers. Ze zijn fijn om te lezen (of voor te lezen), spreken tot de verbeelding en hebben veel humor. En dat vind ik bij kinderboeken erg belangrijk: dat er iets te lachen is. Vooral jonge kinderen kunnen erg dubbel liggen om de boeken van Harmen van Straaten.
Dit boek lijkt qua opzet een beetje op ‘Hé, wie zit er op de WC?’ Daar heeft mijn jongste dochter ook smakelijk om kunnen lachen en dat boeken hebben we eindeloos voor moeten lezen. Ik verwacht dat ‘Hallo, hallo, wie brult daar zo?’ voor veel jonge kinderen net zo’n populair boek zal gaan worden!

Specificaties Hallo, hallo, wie brult daar zo?

Auteur: Harmen van Straaten | Uitgever: Leopold│ 9789025881009│maart 2021│24 pagina’s│meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

hallo, hallo, wie brult daar zo
Footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.