Het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama! Een voorleesbundel

Heb jij de allerliefste mama of ben je misschien de allerliefste mama? Dan is het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama zeker een boek voor jou! Ik leg je graag uit waarom.

het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama

Mama’s lezen graag voor, toch?

Ik hou ontzettend van voorlezen. Zowel aan mijn kinderen als voor mijn kleuterklas. “Het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama” is een hartverwarmend boek voor juist die mama’s die ontzettend graag voorlezen. Zo vind ik het heerlijk om lekker op de bank te zitten met twee warme lijfjes tegen mij aan. Zij vinden het ook erg leuk om voorgelezen te worden, dus een win – win. Wel weet ik dat er een aantal mama’s zijn die niet een heel prentenboek willen voorlezen, maar dat hoeft dus niet met dit boekje!

Een bundel met grappige versjes en korte verhaaltjes

In “het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama” staan genoeg verhaaltjes en versjes die maar één of een paar bladzijdes vullen. Je kan dus zelf kiezen hoeveel je wil voorlezen. Wil je even lekker de tijd nemen dan kies je voor een verhaal. Liever snel en kort iets voorlezen? Dan ga je voor een versje. Er staan zoveel leuke verhaaltjes in. Ik weet zeker dat ook jouw kinderen af en toe hard moeten lachen om de gekke verhaaltjes.

Marianne Busser en Ron Schröder

Ik heb een paar favoriete schrijvers, maar dit duo is toch wel mijn favoriet als het om kinderen boeken gaat. In mijn boekenkast staan er genoeg. En ook in mijn kleuterklas gebruik ik graag hun boeken. Op deze site staan nog meer boeken van hen, dus oordeel zelf wat je van dit duo vindt! Het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama is weer een mooie aanvulling op de boeken die ik hier al heb staan.

Tekeningen van Dagmar Stam

Als je aan Dagmar Stam denkt, waar denk je dan aan? Ik denk gelijk aan haar tekeningen. Ze tekent zo ontzettend leuk. Mijn kinderen, maar ook die uit mijn klas, kijken er graag naar. Soms bespreken we gewoon een bladzijde. Er is zoveel te zijn en zoveel bij te bedenken. Ook de tekeningen in “het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama” staat weer boordevol mooie tekeningen van Dagmar Stam! Een prentenboek is voor mij compleet als hij is geschreven door het duo Marianne Busser & Ron Schröder, én de tekeningen bevat van Dagmar Stam! Dat zijn mijn favoriete prentenboeken. Ik ben benieuwd of er een duo komt die dat kan overtreffen!

Specificaties “Het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama!

Auteurs: Marianne Busser & Ron Schröder| Uitgever: Van Holkema & Warendorf | april 2021 | Illustraties: Dagmar Stam | 9789000376926 | meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

Winnen Het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama!

Ben of ken jij de allerliefste mama? Wij geven Het vrolijke voorleesboek voor de allerliefste mama weg! Laat een reactie achter onder deze review voor wie je graag zou willen winnen.

Wat mag je verder doen?

  • Een reactie op onze social media is lief en een extra winkans per reactie
  • Ons volgen op Social media is ook lief en een extra winkans per account dat je volgt
  • Tag je buddies op Social media en deel het bericht! Vergeet ons dan niet te taggen en dit zijn ook weer extra lootjes

Facebook StoerLeesVoer
Instagram StoerLeesVoer
Pinterest StoerLeesVoer
Twitter StoerLeesVoer

Alvast bedankt voor het volgen, reageren, taggen en delen.
Over ongeveer 2 weken maken we de winnaar bekend!

Winnaar is bekendgemaakt op social media

winnen
Footer5
Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

4 reacties

  1. O super leuk. Mag ik hem voor mijzelf winnen? En dan kunnen de kids hem ook.lezen met de allerliefste oma!!

  2. Ik doe heel graag mee. Voor mezelf als mama van 3 schatten van kinderen. Maar misschien nog het meest voor die 20 kindjes in mijn klas. 🥰

  3. Ik zou dit boek heel graag winnen. Ik ben gastouder, heb heel veel kinderen om voor te lezen! Zo’n 10 kinderen per week. Ik ben niet hun mama, maar zorg voor ze alsof ik hun mama ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.